Over meldingen

Programmameldingen zijn pop-upvensters met informatie over gebeurtenissen tijdens de werking van het programma.

Meldingen worden volgens het belang van de gebeurtenis ingedeeld in twee categorieën:

De weergave van meldingen is standaard ingeschakeld. U kunt de weergave van alle meldingen uitschakelen of configureren in het venster met de programma-instellingen.

Informatie in een melding is relevant op het ogenblik dat de melding wordt weergegeven.

In Windows 8 of hoger worden meldingen van Kaspersky VPN Secure Connection niet weergegeven als een Fluent Design-toepassing in de modus volledig scherm wordt gebruikt.

Meldingen weergeven in de gamemodus en de modus Niet storen

Als Kaspersky VPN Secure Connection op uw apparaat is geïnstalleerd samen met het Kaspersky-programma waarop de gamemodus of de modus Niet storen is ingeschakeld, worden de meldingen van Kaspersky VPN Secure Connection niet weergegeven wanneer u met een programma in volledige scherm-modus werkt, een game speelt, chat via een videogesprek of een film bekijkt. Na het verlaten van de gamemodus of de niet storen-modus, gebruikt Kaspersky VPN Secure Connection het systeemvak van de taakbalk om een bericht weer te geven over gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan terwijl u bezig was. Meldingen over gebeurtenissen die niet langer relevant zijn, worden niet weergegeven.